contra diabetului zaharat

Controlul asupra dietei tale este cea mai bună modalitate de a ţine sub observaţie nivelul de zahăr din sânge și a te feri de diabetul zaharat. Iar unele alimente îţi pot uşura sarcina.

Ceea ce mănânci are legătură directă cu nivelul zahărului din sânge, fie că se menţine în limitele normale sau că are valori ridicate. Deci, este important să ai o dietă raţională. Iată câteva alimente care te-ar putea ajuta.

Agrișele indiene

Acestea sunt bogate în vitamina C. De fapt, o mică agrişă are la fel de multă vitamina C ca și echivalentul a două portocale. De asemenea, ele sunt bogate în compuși fenolici, cum ar fi flavone și antociani, care au puternice proprietăţi antioxidante. Consumate în mod regulat,sub formă de pulbere, suc sau în stare naturală, crude, acestea stimulează grupul de celule din pancreascare secretă insulina.

Grapefruitul

Acest fruct are indicele glicemic scăzut şi ajută la creșterea sensibilității la insulină, datorită unei flavonoide numitenaringenin. Chiar dacă nu eşti diabetică, consumul de grapefruit poate ajuta la prevenirea lui, odatăcu înaintarea în vârstă.

Frunzele de mango

Mango este considerat a fi un fruct controversat pentru diabetici, însă frunzele sale au anumite proprietăți medicinale care fac minuni pentru cei ce suferă de diabet. Culege frunzele de mango, zdrobeşte-le și prepară din eleo infuzie cu apă caldă. Bea acest amestec pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge.

Castraveţii

Aceste legume ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge. Eleau un indice glicemic mic și ajută la îmbunătățirea producţiei de insulină de către celulele beta ale pancreasului.

Ceapa

Are proprietăţi anti-diabetice, care ajută la lupta împotriva diabetului zaharat de tip I și de tip II. Datorită caracteristicilor hipoglicemiante, ajută la îmbunătăţirea toleranţei la glucoză.

Usturoiul

Consumul de doi până la trei căţei de usturoi pe zi ajută la controlul diabetului zaharat, dar şi la reducere colesterolului și la controlul nivelului de trigliceride.

Varza

Varza conţine o mulțime de antioxidanți și are proprietăți antihiperglicemici, având acelaşi rol ca şi medicamentele pentru ţinerea sub control a diabetului zaharat.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.