Femeile și bărbații care au o circumferință mai mare în jurul taliei au un risc mai ridicat de a dezvolta diabet de tipul II.

excesul de greutate

Dacă la femei riscul este de trei ori mai mare dacă talia depăsește 90 de centrimetri, la bărbații predispoziția este de cinci ori mai ridicată dacă circumferința depăsește 102 centimetri.

La această concluzie au ajuns specialiștii britanici după ce au analizat rezultatele de la mai multe cercetări la care au participat atât femei, cât și bărbați.

Rezultatele obținute au arătat că 9 din 10 persoane care sufereau de diabet de tipul II erau supraponderale sau obeze.

Cercetătorii susțin că grăsimea din jurul abdomenului este mult mai periculoasă decât cea din zona șoldurilor sau a brațelor deoarece crește riscul de inflamații în organism, iar cantitatea de toxine este și mai ridicată, ceea ce favorizează dezvoltarea diabetului de tipul II, dar și a altor afecțiuni cardiovasculare.

,,Excesul de greutate a devenit un fel de epidemie în rândul persoanelor, indiferent de vârstă. Este foarte important ca autoritățile să ia măsuri pentru a preveni diabetul de tipul II, dar și să existe niște politici care să restricționeze alimentele care nu sunt sănătoase din comerț”, a afirmat Barbara Young, director executiv la ,,Diabetes” din Marea Britanie.

Pentru a îndepărta aceasta cauza vizitați și va înscrieți in https://detoxifiere-si-slabire.omu.ro/

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.