Femeile și bărbații care au o circumferință mai mare în jurul taliei au un risc mai ridicat de a dezvolta diabet de tipul II.

excesul de greutate

Dacă la femei riscul este de trei ori mai mare dacă talia depăsește 90 de centrimetri, la bărbații predispoziția este de cinci ori mai ridicată dacă circumferința depăsește 102 centimetri.

La această concluzie au ajuns specialiștii britanici după ce au analizat rezultatele de la mai multe cercetări la care au participat atât femei, cât și bărbați.

Rezultatele obținute au arătat că 9 din 10 persoane care sufereau de diabet de tipul II erau supraponderale sau obeze.

Cercetătorii susțin că grăsimea din jurul abdomenului este mult mai periculoasă decât cea din zona șoldurilor sau a brațelor deoarece crește riscul de inflamații în organism, iar cantitatea de toxine este și mai ridicată, ceea ce favorizează dezvoltarea diabetului de tipul II, dar și a altor afecțiuni cardiovasculare.

,,Excesul de greutate a devenit un fel de epidemie în rândul persoanelor, indiferent de vârstă. Este foarte important ca autoritățile să ia măsuri pentru a preveni diabetul de tipul II, dar și să existe niște politici care să restricționeze alimentele care nu sunt sănătoase din comerț”, a afirmat Barbara Young, director executiv la ,,Diabetes” din Marea Britanie.

Pentru a îndepărta aceasta cauza vizitați și va înscrieți in https://detoxifiere-si-slabire.omu.ro/


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.