Data viitoare când ai să petreci ceva timp în bucătărie pentru a găti diferitele tipuri de mâncare nu arunca şi coaja de la ceapă, deoarece conţine substanţe benefice pentru sănătatea organismului.

fereşte de diabet

Conform oamenilor de ştiinţă, straturile exterioare ale cepei sunt bogate în fibre şi flavonoide, în timp ce în interiorul legume se pot găsi compuşi sulfuroşi.

,,Una dintre soluţii ar fi chiar utilizarea cojilor de ceapă, pentru a nu pierde substanţele benefice din interior. Consumând aceste fibre reducem riscul apariţiei problemelor cardiovasculare, a celor gastrointestinale, a obezităţii, diabetului de tip II şi a cancerului de colon”, a precizat Vanesa Benitez, cercetător în cadrul Departamentului de Chimie Agricolă, de la Universitatea din Madrid, Spania.

Compuşii fenolici şi antioxidanţii existenţi în straturile cepei ajută şi la prevenirea problemelor coronariene.

Rezultatele cercetării au fost publicate în Jurnalul Plante şi Alimente pentru Nutriţia Umană.  


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.