Data viitoare când ai să petreci ceva timp în bucătărie pentru a găti diferitele tipuri de mâncare nu arunca şi coaja de la ceapă, deoarece conţine substanţe benefice pentru sănătatea organismului.

Conform oamenilor de ştiinţă, straturile exterioare ale cepei sunt bogate în fibre şi flavonoide, în timp ce în interiorul legume se pot găsi compuşi sulfuroşi.
,,Una dintre soluţii ar fi chiar utilizarea cojilor de ceapă, pentru a nu pierde substanţele benefice din interior. Consumând aceste fibre reducem riscul apariţiei problemelor cardiovasculare, a celor gastrointestinale, a obezităţii, diabetului de tip II şi a cancerului de colon”, a precizat Vanesa Benitez, cercetător în cadrul Departamentului de Chimie Agricolă, de la Universitatea din Madrid, Spania.
Compuşii fenolici şi antioxidanţii existenţi în straturile cepei ajută şi la prevenirea problemelor coronariene.
Rezultatele cercetării au fost publicate în Jurnalul Plante şi Alimente pentru Nutriţia Umană.
Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!


Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării
HIDROIZOLATII DEFINITIVE
Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.
Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.
Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame
HIDROIZOLATII DEFINITIVE
Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.
Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.
Niciun comentariu până acum