diabetul se poate vindeca

Experimentul unei Universități din Marea Britanie ne arată cum diabetul de tip 2  se vindecă într-un interval scurt de timp. Informațiile prezentate la Conferința Mondială pe tema diabetului, organizată la Vancouver (Canada), creează agitație în lumea medicală.

Astfel, un experiment desfășurat de Universitatea Newcastle din Marea Britanie arată că diabetul de tip 2 se poate vindeca permanent printr-o intervenție chirurgicală minoră.

Medicii britanici au șocat comunitatea științifică cu descoperirea lor. Diabetul se poate vindeca definitiv dacă se extrage mai puțin de un gram de grăsime din pancreas.

Metoda a fost experimentată pe 27 de pacienți obezi (18 dintre ei erau diagnosticați cu diabet de tip 2) tratați în Spitalul Universitar din Newcastle. Toate persoanele au fost supuse unei intervenții chirurgicale minim-invazive bariatrice (a fost montat un inel gastric pentru reducerea absorbției substanțelor nutritive).

După aceste operații  pacienții au pierdut în greutate. Scanările ulterioare au confirmat reducerea  nivelului de grăsime din organism. La diabetici , deși se pierdea din kilogramele în plus nu scădea nivelul de grăsime din pancreas.

Cercetătorii s-au gândit  că o intervenție asupra pancreasului poate avea efect. Au avut dreptate. Rezultatele au fost spectaculoase. Cei 18 pacienții s-au vindecat de diabet.

Cercetătorii s-au gândit  că o intervenție asupra pancreasului poate avea efect. Au avut dreptate. Rezultatele au fost spectaculoase. Cei 18 pacienții s-au vindecat de diabet.

Diabetul zaharat de tip 2 poartă denumirea de de diabet cu debut la vârstă adultă. În cazul acestei afecțiuni pancreasul produce insulină, uneori chiar mai multă, dar organismul dezvoltă rezistență la efectele insulinei, astfel încât în realitate există un deficit insulinic.

Pe Glob s-a înregistrat o creștere exponențială a acestei maladii, ca urmare a creșterii în greutate a populație.

Până în prezent, se credea că nu există un tratament, iar pacientul trebuia să țină sub control strict glicemia.

Sursa: reporterntv.ro

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.