Despre diabet

  • 1 persoana din 8 de pe pamant are diabet.
  • 1 din 2 persoane nu stie ca are diabet!
  • la fiecare 5 secunde un om moare de diabet!
Oare asta sa fie singura solutie?

Despre site

Aici gasiti adunate GRATUIT resurse valoroase pentru Vindecarea Definitiva a Diabetului. Pentru a preveni, identifica și vindeca diabetul si toate complicatiile sale.

Mai întâi veți învăța ce trebuie făcut corect pentru prevenirea bolii.

Apoi identificarea sa, modificarea și alegerea stilului corect de viață, de alimentație, mișcarea și munca fizică ce trebuie făcute corect astfel încât boala să dea înapoi până la vindecare.

Veți înțelege cauzele ascunse ale diabetului. Veți comunica cu persoane ce au aceleași simptome si complicatii. Veți fi în contact cu medici cu experiență. Veți identifica și folosi tratamente neintruzive, naturiste.

Despre dvs

Sunteti speriat/ă de diabet și de complicațiile sale. Vreți să vă simțiți mai bine dar nu știți cum. Căutați explicatii, tratamente care sa amelioreze, care sa opreasca complicatiile. Cautati ajutor!

Sunteti interesat/ă de prevenirea, ingrijirea si vindecarea diabetului si a simptomelor ce îl însoțesc. Nu stiti cauza si modurile corecte de preventie si tratament.

Gasiti aici o comunitate in care persoane cu acelasi interes cu al dvs se preocupa, se informeaza reciproc si se ajuta unii pe altii.

Puteti cere ajutor. Puteti contribui si dvs cu experienta dvs.

Despre modalitatea de abordare

Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.

Boala este data omului ca un semn al iubirii lui Dumnezeu prin care ti se arata ca ai gresit undeva, prin locurile esentiale, si ca un avertisment. Cine stie sa profite de acest avertisment ii este boala de mare, mare folos ca sa il ajute la vindecare trupeasca si sufleteasca.

Suntem de parere ca boala trebuie inconjurata din toate partile cu tratamente diferite pornind totul de la schimbarea starii sufletului prin pocainta si intoarcere sincera spre Dumnezeu intocmai ca fiul risipitor.

Dar totul insotit de rugaciune din partea bolnavului si din partea familiei.

Nu va bazati pe tratamente ca pe ceva magic. Ele ajuta dar nu sunt suficiente.

Mai importanta este starea inimii si a sufletului. Degeaba te-ai facut bine trupeste daca in final vei ajunge in iad. Sunt persoane care sunt dispuse sa sufere toate durerile si bolile aici, pe Pamant, doar ca sa ajunga in Rai.

Schimbandu-ti stilul de viata te poti vindeca de boala de care suferi dar te poti vindeca si de zeci de alte boli pe care le aveai in stadiu latent cu simptome uneori abia sau chiar deloc sesizabile.

Boala este rezultatul indepartarii omului de Dumnezeu: atunci si harul lui Dumnezeu se indeparteaza de la om si in trup se resimt efectele de disolutie ale materiei din care se indeparteaza suflarea vietii.

Vindecarea adevarata, daca se intampla, este rezultatul actiunii combinate a milei dumnezeiesti si a actiunilor proprii.