Una dintre complicaţiile bolii este retinopatia diabetică, ce poate duce inclusiv la orbire.

controale la ochi

În jur de 90% din totalul cazurile de pierdere a vederii la persoanele diagnosticate cu diabet ar putea fi prevenite dacă s-ar face regulat controale periodice, avertizează specialiştii britanici de la fundaţia „Diabet”.

„Diabetul este o afecţiune serioasă, care poate duce la complicaţii pe termen lung, precum cele de la nivelul ochilor, rinichilor şi picioarelor (amputaţii)”, afirmă Barbara Young, directorul fundaţiei.

Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat trebuie să facă anual cel puţin un control oftalmologic. Diabetul favorizează apariţia dezlipirii de retină (ce poate duce la orbire) şi a glaucomului, de aceea, aceste complicaţii trebuie prevenite şi tratate din timp. Câteva dintre simptomele retinopatiei diabetice sunt apariţia unor puncte negre în câmpul vizual, dificultatea de a citi şi vederea dublă.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.