Una dintre complicaţiile bolii este retinopatia diabetică, ce poate duce inclusiv la orbire.

controale la ochi

În jur de 90% din totalul cazurile de pierdere a vederii la persoanele diagnosticate cu diabet ar putea fi prevenite dacă s-ar face regulat controale periodice, avertizează specialiştii britanici de la fundaţia „Diabet”.

„Diabetul este o afecţiune serioasă, care poate duce la complicaţii pe termen lung, precum cele de la nivelul ochilor, rinichilor şi picioarelor (amputaţii)”, afirmă Barbara Young, directorul fundaţiei.

Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat trebuie să facă anual cel puţin un control oftalmologic. Diabetul favorizează apariţia dezlipirii de retină (ce poate duce la orbire) şi a glaucomului, de aceea, aceste complicaţii trebuie prevenite şi tratate din timp. Câteva dintre simptomele retinopatiei diabetice sunt apariţia unor puncte negre în câmpul vizual, dificultatea de a citi şi vederea dublă.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.