Sănătatea oamenilor e mână-n mână cu tehnologia, iar ţările care au făcut din investiţia în medicină o prioritate nasc specialişti ce dau lumii şansa la viaţă. Cele mai cunoscute nume la nivel mondial în tehnologie medicală au venit în Braşov să le arate medicilor români inovaţiile momentului. Printre ele: inima virtuală care depistează aritmiile şi aplicaţia care doar prin scanarea retinei descoperă diabetul abia instalat.

Unul dintre cei mai importanţi cercetători ai lumii veniţi în Braşov este Natalia Trayanova, profesor de bioinginerie la Universitatea John Hopkins din Maryland, Statele Unite. Ea a creat prima inimă virtuală din lume cu ajutorul căreia se pot depistat şi trata aritmiile. Până acum, 41 de pacienţi din America au fost diagnosticaţi cu ajutorul acestui program.

Natalia Trayanova, profesor bioinginerie: “Noi lucrăm la ceea ce se numeşte cardiologie computaţională, practic un domeniu pe care noi l-am creat, în care folosim imagini bazate pe simulări computerizate ale funcţiilor inimii. Apoi folosim aceste simulări pentru a stabili un diagnostic şi pentru a stabili un tratament personalizat pentru pacienţii cu boli de inimă.”

Şi diabetul poate fi depistat în stadiu incipient şi deci tratat cu succes. Profesorul Bart Romeny din Olanda este inventatorul unei aplicaţii care descoperă boala citind modificările apărute pe retină. Procedura este disponibilă mometan doar în China.

Bart M. ter Haar Romeny, profesor Olanda: „Noi am fost solicitaţi de China pentru a-i ajuta. Aici, unul din 9 oameni are diabet. Acum facem un program de screening pentru o mulţime de oameni şi le spunem că le fotografiem ochii să vedem dacă au ochii afectaţi.”

Statele cu o economie puternică au dezvoltat puternic segmentul tehnicii medicale computerizate care poate depista boli grave şi salva vieţi. În România însă lipsa finanţărilor împiedică dezvoltarea sistemului medical.

Elena Ovreiu, organizator: “Ne aducem contribuţia la dezvoltarea domeniului de inginerie mecanică În România. Pentru asta aducem lideri mondiali din domeniu, reprezentanţi de la universităţi de renume… îi aducem la un loc cu specialiştii români din domeniu. Tehnologia are un aport din ce în ce mai mare, practic schimbă Medicina tradiţională.”


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.