Oamenii de ştiinţă susţin că dieta vegetariană asigură protecţie în faţa unor boli de temut şi că este benefic să renunţăm la consumul de carne pentru că aceasta conţine aminoacizi dăunători organismului. Potrivit Medical Daily, vegetarienii sunt cu 25 kg mai slabi decât consumatorii de carne şi îşi reduc considerabil riscul dezvoltării diabetului de tip II.

De asemenea, vegetarienii sunt mai feriţi de apariţia bolilor de inimă şi mai protejaţi de apariţia cancerului de plămâni, sân, stomac şi colon. În plus, legumele şi fructele sunt bogate în antioxidanţi ce previn distrugerea celulelor organismului şi abundă în fibre, vitamine şi minerale.

Nu în ultimul rând, cercetătorii de la Harvard Medical School susţin că vegetarienii trăiesc mai mult decât consumatorii de carne, în special de carne roşie.

În urma unui studiu, aceştia au concluzionat că înlocuirea cărnii din dietă cu alimente bogate în proteine, precum fasolea sau nucile, au scăzut semnificativ riscul apariţiei cancerului, diabetului şi a bolilor de inimă.

sursa – http://www.ziarulring.ro/stiri/sanatate/223020/Dieta-vegetariana-te-fereste-de-diabet-si-de-cancer-


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.