Capitolul 12 din Manualul DMSO pentru medici

Pacienții cu diabet zaharat de tip 1 și tip 2 au raportat rezultate bune folosind DMSO ca parte a tratamentului lor. Aceasta nu înseamnă că pacientul poate opri utilizarea insulinei.

Cu toate acestea, unii pacienți au fost capabil să reducă utilizarea insulinei prin utilizarea zilnică a DMSO.

Niciun pacient nu trebuie să-și schimbe insulina fără aprobarea medicului său.

DMSO a arătat un mare potențial în tratarea neuropatiei diabetice. Acest este adesea o problemă majoră la persoanele vârstnice care au suferit de diabet de mulți ani.

Un bun exemplu în acest sens este un bărbat din zona Los Angeles care a avut diabet toată viața. Până la vârsta de 64 de ani avea probleme cu mersul. El avea circulație proastă și suferea de neuropatie severă la partea inferioara a picioarelor, la ambele picioare.

A spus că nici măcar nu simtea pământul când mergea. Acest bărbat a fost tratat cu DMSO local de două ori pe zi pe ambele labe ale picioarelor și la ambele picioare. De asemenea, a băut câte o linguriță de DMSO în suc in fiecare seara după cină. A fost instruit să fie mai atent după dieta lui de diabetic. Chiar deși nu i-a plăcut, i s-a dat un program de exerciții.

I s-a spus că, dacă nu face totul corect, probabil că își va pierde complet capacitatea de a merge.

În câteva săptămâni, a început să ii revină senzatiile în picioare. Putea simți când picioarele îi atingeau pământul.

Acest bărbat va rămâne probabil pe insulină pentru tot restul vieții, dar cu utilizarea corectă a DMSO, dietă și exerciții fizice, se poate bucura de o viață mai fericită și mai activă.

Un alt caz sever de diabet
a implicat un inginer din Ventura, California, cu probleme de circulație în picioare. I s-a spus că două degete de la picioare ar trebui îndepărtate chirurgical.

Nu exista nicio șansă de a salva degetele de la picioare și orice întârziere putea duce la pierderea a cel puțin unei părți a piciorului, potrivit chirurgului. Acest inginer s-a opus total amputării.

DMSO a fost aplicat local pe toate degetele de la picioare, pe ambele labe ale picioarelor și pe ambele picioare. Degetele de la picioare care erau programate pentru a fi amputate s-au îmbunătățit treptat, astfel încât nu a fost efectuată nicio intervenție chirurgicală.

DMSO îmbunătățește aportul de sânge prin dilatarea vaselor mici de sânge, crescând astfel circulația la extremități.

DMSO ar trebui să facă parte din tratamentul medical normal al
fiecare diabetic.

Tratamentul nu ar trebui sa aștepte până când apare o problemă majoră de circulație în care se ia în considerare amputarea.

Prevenirea problemei ar trebui să fie scopul.

Este probabil ca majoritatea amputarilor legate de diabet ar putea fi prevenite prin tratamentul de rutină cu DMSO pentru toți diabeticii.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…