Dacă te confrunți din ce în ce mai des cu senzația de gură uscată și te duci des la baie, atunci ai motive reale de îngrijorare. Acesta este unul din semnalele clar că în organismul tău se întâmplă ceva.

Din păcate diabetul este o boală destul de înșelătoare, care poate evolua pe o perioadă de timp fără să dea niciun semnal de alarmă.

Lamentabil este faptul că o dată ce au apărut senzația de sete exagerată și urinarea frecventă, boala este deja într-o fază avansată.

Un alt simptom caracteristic diabetului este durerea de cap cauzată de faptul că nivelul glicemiei crește. Durerea este însoțită de senzație de moleșeală, de slăbiciune și vedere încețoșată.

Fără doar și poate cel mai conclundent semnal al instalării diabetului este vindecarea  greoaie chiar și a rănilor superficiale. Totodată apar frecvent și mâncărimile, infecțiile urinare și imunitatea este tot mai slăbită.

Potrivit studiilor efectuate, în jur de 70% dintre bărbații depistați cu diabet au probleme în cadrul vieții sexuale, și asta din cauza faptului că prezența diabetului conduce la afectarea vaselor sangvine, a terminațiilor nervoase mai ales din zona genitală și astfel erecția se obține un pic mai greu.

Diabetul este una dintre bolile ce vine la pachet cu o serie de afecțiuni destul de urâte, motiv pentru care etse foarte importantă depistarea prediabetului. În felul acesta se va evita transformarea lui în diabet.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.