Dacă te confrunți din ce în ce mai des cu senzația de gură uscată și te duci des la baie, atunci ai motive reale de îngrijorare. Acesta este unul din semnalele clar că în organismul tău se întâmplă ceva.

Din păcate diabetul este o boală destul de înșelătoare, care poate evolua pe o perioadă de timp fără să dea niciun semnal de alarmă.

Lamentabil este faptul că o dată ce au apărut senzația de sete exagerată și urinarea frecventă, boala este deja într-o fază avansată.

Un alt simptom caracteristic diabetului este durerea de cap cauzată de faptul că nivelul glicemiei crește. Durerea este însoțită de senzație de moleșeală, de slăbiciune și vedere încețoșată.

Fără doar și poate cel mai conclundent semnal al instalării diabetului este vindecarea  greoaie chiar și a rănilor superficiale. Totodată apar frecvent și mâncărimile, infecțiile urinare și imunitatea este tot mai slăbită.

Potrivit studiilor efectuate, în jur de 70% dintre bărbații depistați cu diabet au probleme în cadrul vieții sexuale, și asta din cauza faptului că prezența diabetului conduce la afectarea vaselor sangvine, a terminațiilor nervoase mai ales din zona genitală și astfel erecția se obține un pic mai greu.

Diabetul este una dintre bolile ce vine la pachet cu o serie de afecțiuni destul de urâte, motiv pentru care etse foarte importantă depistarea prediabetului. În felul acesta se va evita transformarea lui în diabet.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.