Bună Mark

Lăudați-L pe Dumnezeu pentru vindecarea și miracolul lui Matthew. După cum a sugerat Ron, trebuie să vă împărtășesc vindecarea miraculoasă a lui Matthew. Îmi pare atât de rău că mi-a luat ceva timp să îți scriu, dar am fost destul de ocupat, plus că încerc să mă descurc cu fiul meu de 15 ani, care începe să exploreze această lume, dar nu așa cum se așteptau părinții.

Matthew Fa’anunu are 10 ani. Este din Vava’u, Tonga. El a fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1 în ianuarie 2018, o boală foarte rară, neobișnuită la poporul polinezian. A fost internat 3 saptamani cu hiperglicemie. Doctorul a spus familiei că pancreasul lui Matthew este total afectat și că va fi sub injecție cu insulină pentru tot restul vieții. A trebuit să-i monitorizez nivelul zahărului măsurându-l la 7:00, 12:00. și ora 19. zilnic plus înregistram tot aportul lui de alimente și il programam regulat la clinică. Matthew a fost internat din nou la spital, deoarece consuma alimente greșite la școală și a trecut din nou prin hiperglicemie. A stat 2 saptamani in spital. A fost pe insulină până când l-am întâlnit pe Ron Pringle în septembrie la Vava’u. Mi-a spus despre MMS și m-am alăturat imediat lui Ron pentru a lua MMS atât pentru mine, cât și pentru fiul meu Matthew. Am continuat să-i măsor glicemia ca de obicei și, în cele din urmă, am decis să-l scot de la insulină în prima săptămână de Octombrie. Matthew va fi sâmbăta aceasta in săptămâna a 7-a fără insulină, ceea ce este un MIRACOL. Glicemia lui nu a depășit niciodată 6,2 (BSL) până acum, chiar i-a plăcut prăjitura cu nucă de cocos și brownie de ciocolată.

Matthew este o binecuvântare, iar MMS-ul este cu adevărat un miracol. Îi sunt atât de recunoscător lui Dumnezeu că Ron a fost trimis la noi. Matthew este acum un băiat foarte fericit fără injecție de insulină de care s-a plâns. Sunt atât de recunoscător pentru această vindecare și vindecare a diabetului de tip 1 al lui Matthew cu MMS.

Imaginează-ți dacă lumea știe despre asta și ce poate face MMS. Cred ferm în MMS și îl promovez în Tonga. Încă nu am primit cloritul de sodiu din SUA, deoarece i-am cerut surorii mele să-l comande pentru mine.

Vreau să vă împărtășesc minunea care s-a întâmplat cu fiul meu, Matthew.

Familia mea este toată pe MMS.

În ceea ce mă privește, am slăbit și, de asemenea, nu mă mai dor articulațiile dureroase. Sunt foarte activ acum, datorită MMS.

sursa

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.