Această tulburare caracterizată prin valori crescute ale glicemiei precede instalarea diabetului şi necesită respectarea unor măsuri care pot preveni boala.

prediabet

Statisticile arată că multe persoane nu ştiu că au prediabet. Astfel, potrivit Centrelor de Prevenire şi de Control al Bolilor din SUA, 79 de milioane de americani au prediabet, însă 90% dintre ei nu ştiu acest lucru.

Prediabetul se caracterizează prin valori mari ale glicemiei, însă nu atât de mari încât să se pună diagnosticul de diabet. Persoanele cu prediabet au un risc crescut de a face diabet zaharat de tip 2. Astfel, dacă nu se fac modificări în stilul de viaţă, riscul de instalare a bolii în următorii ani creşte cu 15 până la 30%.

În cadrul cercetării realizate de Centrele de Prevenire şi de Control al Bolilor, s-a constatat că printre persoanele care ştiau că au prediabet se numărau cele care luau tratament pentru hipertensiune şi pentru colesterol.

Pentru a-şi reduce riscul de a face diabet de tip 2, persoanele cu prediabet trebuie să facă mişcare, să mănânce sănătos şi să slăbească, dacă este cazul.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.