Această tulburare caracterizată prin valori crescute ale glicemiei precede instalarea diabetului şi necesită respectarea unor măsuri care pot preveni boala.

prediabet

Statisticile arată că multe persoane nu ştiu că au prediabet. Astfel, potrivit Centrelor de Prevenire şi de Control al Bolilor din SUA, 79 de milioane de americani au prediabet, însă 90% dintre ei nu ştiu acest lucru.

Prediabetul se caracterizează prin valori mari ale glicemiei, însă nu atât de mari încât să se pună diagnosticul de diabet. Persoanele cu prediabet au un risc crescut de a face diabet zaharat de tip 2. Astfel, dacă nu se fac modificări în stilul de viaţă, riscul de instalare a bolii în următorii ani creşte cu 15 până la 30%.

În cadrul cercetării realizate de Centrele de Prevenire şi de Control al Bolilor, s-a constatat că printre persoanele care ştiau că au prediabet se numărau cele care luau tratament pentru hipertensiune şi pentru colesterol.

Pentru a-şi reduce riscul de a face diabet de tip 2, persoanele cu prediabet trebuie să facă mişcare, să mănânce sănătos şi să slăbească, dacă este cazul.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…