Diabetul este una dintre afecțiunile de care suferă tot mai mulți români. De cele mai multe ori semnalele sunt trecute cu vederea o perioadă lungă de timp.

Statistic, o persoană din 3 cu diabet nu știe că are această afecțiune tocmai din cauza simptomelor extrem de subtile.

Această tulburare metabolică, diabetul afectează în special buna funcționare a pancreasului. O dată consumate, alimentele se descompun în glucoză și astfel ajunge zahărul în sânge.

Chiar dacă glucoza este una dintre cele mai importante surse de combustibil pentru corpul tău, o cantitatea prea mare sau prea mică poate să dea peste cap întregul organism.

Și asta din cauza faptului că pentru a putea pătrunde glucoza în celulele corpului este nevoie de un hormon produc de pancreas și anume insulina. În momentul în care diabetul s-a instalat în organism, fie nu există suficientă insulină, fie cantitatea de insulină este prea mare și organismul nu o poate gestiona.

Diabetul se împarte în 3 categorii și anume diabetul de tip 1 sau insulino-dependent, diabetul de tip 2 sau non-insulino-dependent și diabetul gestațional (acesta apare pe parcursul sarcinii).

Cel mai bun tratament pentru o persoană depistată cu diabet de tip doi este un regim alimentar corespuzător și multă mișcare. Această formă de diabet se manifestă printr-o scădere a nivelului de glucoză în organism și se dezvoltă o rezistență la insulină.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.