In ultimul timp, diabetul zaharat este probabil printre cele mai comune boli. Potrivit medicilor “Diabetul este o afectiune pe viata, care cauzeaza cresterea nivelului de zahar din sange la o persoana”.

Exista doua tipuri principale de diabet:

  • Diabet zaharat de tip 1 – unde sistemul imunitar al corpului ataca si distruge celulele care produc insulina.
  • Diabet zaharat de tip 2 – unde corpul nu produce suficienta insulina, sau celulele corpului nu reactioneaza la insulina.

Diabetul de tip 2 este mult mai comun decat cel de tip1. In Marea Britanie, in jur de 92% dintre toti adultii cu diabet, acestia au diabet de tip 2.

Singura solutie poate fi cu siguranta insulina, deoarece asta normalizeaza nivelul de zahar din sange.

Dar, de ce sa nu incercam sa evitam intepaturile zilnice?

Hai sa incercam un tratament natural inainte de a recurge la insulina, sau daca deja utilizezi insulina, sa facem astfel incat sa stimulam activitatea pancreasului.

praz, prazul este util pentru diabetul zaharat

Iata o reteta simpla dar foarte eficienta care va normaliza nivelul de sange si va elimina excesul de fluide din corp.

Ingrediente:

  • O sticla de apa minerala (2 litri)
  • Un praz cu radacina

Mod de preparare:

Din acei 2 litri de apa se toarna aproximativ 60 de ml, in care se pune prazul cu radacinile mici, acesta fiind anterior spalat si curatat de pamant. Trebuie lasat timp de 24 de ore, iar apoi consumat ca si un substituent al apei. Atunci cand ati terminat lichidul, trebuie sa preparati o noua cantitate in acelasi mod.

Cantitatea remediului nu este limitata, puteti consuma cat doriti.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.