Femeile care stau pe scaun în jur de şapte ore pe zi sunt predispuse să sufere de diabet de tip II, sugerează un nou studiu recent.

riscul de diabet statul pe scaun

Cercetările oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Leicester (Marea Britanie) au arătat că femeile care îşi petrec mare parte din zi stând pe scaun sunt la risc să dezvolte diabet de tip II, spre deosebire de persoanele care duc un stil de viaţă activ .

Din rezultatele testelor de sânge efectuate pe femeile care au participat la studiu au fost identificate niveluri mari ale indicatorilor care sugerează apariţia diabetului.

Dar în urma cercetărilor asupra bărbaţilor nu au fost descoperite legături ale dezvoltării diabetului cu statul pe scaun peste şapte ore zilnic.

În cadrul experimentului, experţii au analizat starea de sănătate a nu mai puţin de 505 participanţi, cu vârsta peste 59 de ani, care au fost chestionaţi în legătură cu timpul petrecut zilnic stând pe scaun.

Studiul a arătat că femeile care stau pe scaun multe ore pe zi au nivelul mai ridicat de insulină, hormonul care reglează nivelul de glucoză din sânge.

Rezultatele au fost publicate în Jurnalul American de Medicină Preventivă.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.