Femeile care stau pe scaun în jur de şapte ore pe zi sunt predispuse să sufere de diabet de tip II, sugerează un nou studiu recent.

riscul de diabet statul pe scaun

Cercetările oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Leicester (Marea Britanie) au arătat că femeile care îşi petrec mare parte din zi stând pe scaun sunt la risc să dezvolte diabet de tip II, spre deosebire de persoanele care duc un stil de viaţă activ .

Din rezultatele testelor de sânge efectuate pe femeile care au participat la studiu au fost identificate niveluri mari ale indicatorilor care sugerează apariţia diabetului.

Dar în urma cercetărilor asupra bărbaţilor nu au fost descoperite legături ale dezvoltării diabetului cu statul pe scaun peste şapte ore zilnic.

În cadrul experimentului, experţii au analizat starea de sănătate a nu mai puţin de 505 participanţi, cu vârsta peste 59 de ani, care au fost chestionaţi în legătură cu timpul petrecut zilnic stând pe scaun.

Studiul a arătat că femeile care stau pe scaun multe ore pe zi au nivelul mai ridicat de insulină, hormonul care reglează nivelul de glucoză din sânge.

Rezultatele au fost publicate în Jurnalul American de Medicină Preventivă.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.