Foto: Flickr / AlishaV

Federația Internațională a Diabetului preconizează că 522 de milioane de oameni ar putea avea diabet până în 2030. În noul raport, instituția face această estimare pe baza factorilor precum îmbătrânirea și schimbările demografice.

Numărul include ambele tipuri de diabet. Experții se așteaptă ca numărul cazurilor de diabet să crească cu 90% chiar și în Africa, unde bolile infecțioase sunt cauza numărul 1 de decese.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în prezent există 346 de milioane de bolnavi de diabet în toată lumea, peste 80% dintre decesele din această cauză având loc în țările în curs de dezvoltare. OMS preconizează dublarea deceselor din această cauză până în 2030 și apreciază că datele Federației sunt posibile.

Creșterea numărului de cazuri de diabet este legată de îmbătrânirea populației, mai mult decât de obezitate. Cele mai multe cazuri sunt de tip 2 care lovește persoanele în a doua parte a vieții, mai ales din cauza luării în greutate și a unui stil de viață sedentar.

Sursa: MSNBC


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.