În acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, și 4 cu diabet de tip II), dependenți de insulina și medicamente, care merg la o clinică de întinerire din Arizona, numită “Tree Of Life Rejuvenation center” (Copacul vieții) și acolo, timp de 30 de zile, manaca numai crudități, fac mișcare, stau într-un mediu ambiant plăcut și se relaxează.

Rezultatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunță complet la medicamente și insulina (inclusiv unul cu diabet tip I “” despre care se spune că este insulino-dependent toată viața lui și bineinteles netratabil, că așa se spune în medicină convențională “Diabetul nu se poate vindeca”.

Unul dintre ei renunță după 2 săptămâni, dar oricum și în cazul lui, efectele erau vizibile (renunțase complet la medicamente și insulina și avea valori normale de sănătate).

Cel de-al 6 lea, cel mai rebel și condiționat dintre toți, care avea diabet de tip 1 din copilărie, nu a respectat condițiile de vindecare 100%, a ajuns la 5 unități de insulina în loc de 70 câte lua de obicei și și-a schimbat un pic atitudinea față de viață și tratament în sine..

Ne sunt prezentate încercările psihologice prin care trec eroii noștrii și luptă cu ideile preconcepute, cu multiplele condiționări pe care societatea, medicină convențională, mass media, anturajul, părinții, rudele șamd ni l-au oferit de când am venit pe lume.

CONCLUZIA: DA, DIABETUL ESTE TRATABIL !


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.