Baile Olanesti

Alergii, obezitate, diabet

– In ce alte boli are efect cura cu ape minerale de la Olanesti?
– Rezultate deosebite am obtinut in alergiile de tot felul. Aici facem un tratament de desensibilizare alergica, folosind atat cura interna cu apa, cat si injectiile si, in cazul in care exista probleme respiratorii, aerosolii cu apa minerala. In timpul curei apare o usoara agravare a bolii, care se poate traduce chiar prin eruptii pe piele sau alte fenomene de acest gen, insa sensibilitatea alergica, indiferent daca este la praf, polen sau alt antigen, dispare apoi sau se estompeaza pentru o buna perioada de timp, de obicei pentru minimum un an. Foarte multi pacienti alergici se sperie putin la inceputul curei, cand remarca faptul ca simptomele se agraveaza in loc sa dispara, ne scriu insa la o luna-doua dupa ce pleaca, sa ne spuna incantati ca nu mai au nici o problema si ca pentru prima oara se simt bine, chiar si in timpul polenizarii sau atunci cand au perioade foarte solicitante din punct de vedere psihic.

O alta boala tratata cu succes la noi este diabetul. Mai multe izvoare din statiune au efecte hipoglicemiante directe si, de asemenea, stimuleaza pancreasul ca sa produca insulina. Pacientii cu diabet zaharat de tip Ii au putut sa-si reduca doza de insulina sau chiar sa renunte la aceasta, atunci cand au respectat indicatiile de tratament cu apa si regimul alimentar. De asemenea, am obtinut rezultate bune si in diabetul juvenil.

Ilie Tudor

Cateva informatii foarte utile: Baza de tratament a S.C. Olanesti S.A. se afla in localitatea Baile Olanesti, situata in judetul Valcea, la aproximativ 20 de kilometri de Ramnicu-Valcea. Accesul in statiune se face din Ramnicu-Valcea, cu microbuzul sau autobuzul, care se poate lua din zona garii. De tratament si cazare in acest complex se poate beneficia si prin intermediul Casei de Pensii sau prin sindicat, existand reduceri de cost semnificative (pana la 70%).

Pentru mai multe relatii despre posibilitatile de tratament, de cazare si de acces in statiunea Olanesti, puteti telefona la S.C. Olanesti S.A., tel. 0250/77.54.91, 0250/77.54.90.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…