Baile Olanesti

Alergii, obezitate, diabet

– In ce alte boli are efect cura cu ape minerale de la Olanesti?
– Rezultate deosebite am obtinut in alergiile de tot felul. Aici facem un tratament de desensibilizare alergica, folosind atat cura interna cu apa, cat si injectiile si, in cazul in care exista probleme respiratorii, aerosolii cu apa minerala. In timpul curei apare o usoara agravare a bolii, care se poate traduce chiar prin eruptii pe piele sau alte fenomene de acest gen, insa sensibilitatea alergica, indiferent daca este la praf, polen sau alt antigen, dispare apoi sau se estompeaza pentru o buna perioada de timp, de obicei pentru minimum un an. Foarte multi pacienti alergici se sperie putin la inceputul curei, cand remarca faptul ca simptomele se agraveaza in loc sa dispara, ne scriu insa la o luna-doua dupa ce pleaca, sa ne spuna incantati ca nu mai au nici o problema si ca pentru prima oara se simt bine, chiar si in timpul polenizarii sau atunci cand au perioade foarte solicitante din punct de vedere psihic.

O alta boala tratata cu succes la noi este diabetul. Mai multe izvoare din statiune au efecte hipoglicemiante directe si, de asemenea, stimuleaza pancreasul ca sa produca insulina. Pacientii cu diabet zaharat de tip Ii au putut sa-si reduca doza de insulina sau chiar sa renunte la aceasta, atunci cand au respectat indicatiile de tratament cu apa si regimul alimentar. De asemenea, am obtinut rezultate bune si in diabetul juvenil.

Ilie Tudor

Cateva informatii foarte utile: Baza de tratament a S.C. Olanesti S.A. se afla in localitatea Baile Olanesti, situata in judetul Valcea, la aproximativ 20 de kilometri de Ramnicu-Valcea. Accesul in statiune se face din Ramnicu-Valcea, cu microbuzul sau autobuzul, care se poate lua din zona garii. De tratament si cazare in acest complex se poate beneficia si prin intermediul Casei de Pensii sau prin sindicat, existand reduceri de cost semnificative (pana la 70%).

Pentru mai multe relatii despre posibilitatile de tratament, de cazare si de acces in statiunea Olanesti, puteti telefona la S.C. Olanesti S.A., tel. 0250/77.54.91, 0250/77.54.90.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.