RECOMANDARE. Persoanele care suferă de diabet au voie să mănânce roşii, ardei gras, ciuperci, varză, castraveţi, morcovi, ţelină, sfeclă, pepene, lămâi, nuci, carne slabă şi peşte. În ceea ce priveşte consumul de ouă, nu trebuie depăşite cinci pe săptămână. De asemenea, se pot consuma şi brânză slabă, lapte şi unt. Au interdicţie la zahăr, miere, biscuiţi, prăjituri cu zahăr, ciocolată, smochine, stafide, curmale, prune uscate, struguri şi dulceaţă. Alte alimente, precum pâinea, cartofii, fasolea boabe, mazărea şi orezul trebuie consumate cu măsură pentru că au indice glicemic mare.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, diabetul afectează peste 347 de milioane de persoane la nivel mondial. Numărul diabeticilor este în creştere şi se estimează că, până în anul 2030, va ajunge la 552 de milioane.

sursa – http://www.ziarulring.ro/stiri/sanatate/223200/Ce-trebuie-sa-manance-un-diabetic

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.