(Tradus din spaniolă)
„Vârsta 71. Operat de valve cardiace la inimă în urmă cu 18 ani, cu diabet zaharat tip 2 sever cu peste 450 u/zi de zahăr… a injectat în medie 40/45 de unități de insulină zilnic… amețeli, oboseală, insomnie… lua zilnic vreo 15 pastile… sintrom, tensiune, diabet, colesterol etc… cele mai multe prescrise de diferiti medici…

La 2 ani dupa ce a luat CDS… din cele 15 pastile acum ia doar 2 (sintrom+diabat), de la injectarea zilnică cu insulină a trecut să injecteze doar 12 până la 18mg/zi cu refacere clară a pancreasului, nu mai suferă de colesterol sau tensiune arterială sau aritmii cardiace, nu mai suferă de amețeli, se simte foarte vioi si activ si nu mai are insomnie, doarme ca un bebelus (apropo este pur sange).

Link către postarea originală
https://t.me/theuniversalantidote/722

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.