Majoritatea femeilor iubesc florile, iar noi barbatii le oferim cu drag, fie datorita unui eveniment, cum ar fi Valentines Day, Martisor sau aniversare, fie doar pentru a le face ziua mai frumoasa. Va prezentam astazi o poveste emotionanta cu un barbat care foloseste puterea florilor pentru a schimba viata sotiei.

Totul se intampla intr-un sat micut din Japonia. Domnul si doamna Kuroki traiesc impreuna de foarte mult timp si au o relatie foarte stransa. Intr-o zi se intampla un eveniment nefericit, doamna Kuroki isi pierde vederea, din cauza diabetului la varsta de 52 de ani. Cand ea a aflat, a devenit foarte inchisa si s-a deconectat total de lumea exterioara.

Domnul Kuroki vazand suferinta ei, a venit cu o idee geniala, sa planteze flori in jurul casei, sperand ca mirosul acestora o sa ii readuca cheful de viata a doamnei Kuroki. I-a luat 2 ani sa faca aceasta gradina, insa rezultatul a meritat orice efort. Doamna Kuroki si-a redobandit fericirea si a inceput sa interactioneze cu lumea de afara si cu familia ei. O poveste romantica care ne demonstreaza ca cei care se iubesc cu adevarat, se iubesc pentru totdeauna.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.