Product description

Plante medicinaleEsti curios cum sa-ti scadezi glicemia in mod natural si sa-ti reduci dependenta de insulina sau de alte medicamente prescrise, crescand in acelasi timp longevitatea?

Sunteți copleșiți de cantitatea de informații de sănătate alternative și nu știți de unde să începeți?

Ați încercat deja să utilizați plante medicinale – dar nu ați văzut rezultatele și ulterior ați renunțat la acestea?

Doriți să învățați cum să lucrați cu recompensele naturii pentru a vă ajuta în mod natural să vă controlați zahărul din sânge, așa cum au făcut oamenii de mii de ani?

Dacă ți-a plăcut Diabetul fără medicamente de Suzy Cohen sau Suplimentul pentru diabet de la Dr. Bernstein, atunci această carte este pentru tine.

Această carte se va extinde în locurile în care aceste cărți au rămas și vor schița principalele plante medicinale și suplimentele utilizate în istoria noastră pentru scăderea nivelului de zahăr din sânge și controlul diabetului. În plus, va descrie cele mai bune practici pentru a face aceste plante mai eficiente. Un capitol este, de asemenea, dedicat asigurării existenței componentelor importante – minerale, vitamine și enzime.

În această carte, E.J. Smith va descrie ierburile și suplimentele utilizate pentru a trata în mod natural diabetul zaharat în aceste domenii majore: scăderea glicemiei, modularea sistemului imunitar, regenerarea celulelor beta pancreatice, scăderea răspunsului la stres, scăderea inflamației și ușurarea neuropatiei. El va intra în detalii cu privire la ce și cum aceste plante medicinale și suplimente funcționează ca ei.

Această carte este o foaie de parcurs privind cum să colaborezi cu aliații noștri din plante pentru a controla zahărul din sânge pentru pre-diabetici, cei ce au diabetul de tip 1, de tip 2, de gestație și deopotrivă cei non-diabetici.

EJ Smith este un antrenor personal, luptator  de arte marțiale, nutriționist de hrană naturală și blogger la RewildThiself.com. Are experiență de primă mână cu ajutorul prietenilor și membrilor familiei, stabilizând în mod natural glicemia.