ilie-micolov

Pe zi ce trece situația lui Ilie Micolov, unul dintre cei mai iubiți și noncomformisti soliști ai anilor ’80 se complică. Boala l-a țintuit în pat și l-a consemnat la domiciliu, unde a ajuns să trăiască izolat, într-o stare deplorabilă.

Modest și discret, artistul ascunde suferința sa în apartamentul în care locuiește în Drumul Taberei, loc unde își duce zilele imobilizat, fiind în imposibilitatea de a merge din cauza afecțiunilor suferite la picioare, la care se adaugă o lungă listă de ale probleme medicale și depresia provocată de pierderea celor mai buni prieteni.

Omul cu râs molipsitor, falnicul artist ce a lansat una dintre cele mai scultate melodii românești dintotdeauna -”Dragoste la prima vedere” a ajuns, la 67 de ani, în cârje, piciorele sale fiind efectiv neputincioase să mai care greutatea trupului iar doctorii se declară dezarmați. Picioarele îi sunt inflamate din cauza diabetului și a problemelor sistemului circulator sangvin și prezintă urme de leziuni cutanate. În plus, artistul suferă de crize de astm și probleme cardiace din cauza greutății care i-a dat mereu de furcă (a avut și 180 kilograme).

După Revoluție, solistul a lăsat Occidentul unde s-a refugiat la sfârșitul anilor ‘80 (nevoit să fugă de prigoana Elenei Ceaușescu, cea care ”l-a șters” din programele radio și televiziune, dar și de pe rafturile magazinelor de muzică) și s-a întors în țara sa dragă. Însă familia, soția și fiica sa nu au dorit să-l urmeze, abandonându-l efectiv.

micolov

Ilie Micolov a ajuns la mila vecinilor

Situația sa disperată capătă dimensiuni dramatice căci Ilie Micolov nu iese cu săptămânile din casă iar banii de pe urma activității sale muzicale sunt neînsemnați. Artistul, care și-ar dori nespus să urce iar pe scenă, este condamnat să stea în propria casă, de puținele cumpărături ocupându-se un vecin.

Fost hocheist și motociclist, dar mai ales vânător, pasiune neascunsă ce le-a provocat mari emoții artistilor cu care pleca în turnee, Ilie Micolov a fugit în Germania înainte de Revoluție după ce Elena Ceaușescu a comandat în ’87 excluderea cântărețului din zona deoarece artistul a refuzat să cânte la ziua ei de naștere. Artistul a ales să se reîntoarcă în țara sa, mutare dezaprobată de soția și fata sa, care au ales să rămână în Germania.

(Petre Dobrescu)

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.