O femeie din Marea Britanie a observat mai multe pete negre pe gâtul fiului ei, care au început s-o îngrijoreze pentru că nu dispăreau nici la spălat. Adolescentul a început să fie afectat, avea modificări ale dispoziției, gât uscat și migrene îngrozitoare. Dar cel mai ciudat simptom pe care-l prezenta acesta a fost pigmentarea gâtului, la spate ce s-a dovedit un prim simptom al diabetului.

simptom diabet, simptom al diabetului

Aceasta a decis să își ducă fiul în vârstă de 14 ani la un control medical, unde, din nefericire, a fost diagnosticat cu diabet de tip 2.

Medicii care i-au pus diagnosticul au mărturisit că acele pete sunt primul semn pentru insulina scăzută.

sursa: REALITATEA.NET


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.