Condimentele tind nu numai pentru a imbunatati gustul felurilor de mancare, dar, de asemenea, si pentru a preveni multe boli.

diabet Plante medicament care trateaza natural diabetul

Unele condimente protejeaza organismul de distrugerea tisulara si de inflamatia provocata de principalul simptom al diabetului zaharat – nivelul ridicat de zahar din sange.

Multe plante contin nu numai antioxidanti, dar au, de asemenea, capacitatea de a preveni formarea de substante care distrug tesuturile diabetului.

Condimentele nu contin calorii si sunt relativ ieftine, aceasta fiind o modalitate buna de a adauga antioxidanti si medicamente anti-inflamatorii in alimente.

Multe plante contin fenol care este capabil de a proteja organismul de infectii. Una dintre cele mai active in acest sens este scortisoara. Aceasta poate reduce nivelul de zahar din sange dupa mese.

Cu exceptia scortisoarei, fenolul este continut in cuisoare si alte mirodenii. Diferite condimente au un continut diferit de fenol. O varietate de condimente sunt utile pentru organism.

Scaderea nivelului de zahar din sange reduce riscul de complicatii cardiovasculare asociate cu diabetul. Moleculele de zahar de proteine formeaza substante care contribuie la formarea placii aterosclerotice pe peretii vaselor de sange.

Este recomandat pentru a reduce consumul de sare si cresterea gradului de utilizare a diferitelor condimente care va imbunatati gustul alimentelor si veti avea o sanatate buna.

Condimentul curcuma, care este un antibiotic natural. Este util in diabet si este un minunat antiinflamator. Frunzele de dafin sunt de asemenea util pentru diabet.

sursa: bewomen


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.