În România peste 4.000 de copii suferă de diabet, în timp ce numărul adulților s-a dublat în ultimii ani, ajungând la aproximativ 2 milioane de cazuri, iar prevalența acestei boli este în creștere de la un an la altul.

suferă de diabet

Mai mult, deși diabetul zaharat de tip 2 (insulino-independent) este caracteristic persoanelor adulte, de peste 30 de ani, în ultimii ani, din cauza alimentaţiei nesănătoase, bazată în special pe mâncarea de tip fast-food, sucuri acidulate, dulciuri în exces şi a lipsei de mişcare fizică, numărul copiilor diagnosticaţi cu obezitate şi cu diabet insulino-independent a crescut.

Lipsa educației medicale și alimentare încă din timpul copilăriei reprezintă o problemă de urgență națională, dezinformarea ducând, de cele mai multe ori, la greșeli fundamentale ce favorizează apariția diabetului, la depistarea tardivă a bolii sau, mai grav, la incapacitatea de a putea monitoriza și ține sub control această afecțiune.

clicksanatate.ro

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…