Atunci când corpul tău nu poate folosi corespunzător insulina, se produce un dezechilibru care poartă numele de diabet zaharat. Această afecțiune poate fi ținută în frâu cu o alimentație corespunzătoare.

Pancreasul secretă insulină pentru a putea transporta glucoza în celule. Datorită stilului de viață agitat, a orelor de somn puține, a alimentației necorespunzătoarea, în timp, pancreasul nu mai poate secreta nivelul normal de insulină astfel încât să păstreze un nivel normal și constant de glucoză în sânge. Și așa apare diabetul zaharat.

Este una dintre afecțiunile ce se poate ține sub control foarte ușor atât timp cât reușești să menții un echilibru în toate activitățile tale.

Un măr pe zi e medicament

Atunci când ai fost depistat cu diabet zaharat, printre primele recomandări se află evitarea cantității de dulce, și implicit a fructelor din cauza faptului că au fructoză.

Însă ține cont de faptul că merele sunt printre cele mai bune alimente ce te vor ajuta să previi apariția diabetului, și asta deoarece conțin un antioxidant foarte bun pentru sănătatea ta și anume quercetina, care ajută organismul să secrete insulină într-un mod corespunzător. În felul acesta, quercetina va ăndepărta rezistența organismului la insulină și va ajuta în producerea necesară de insulină pentru ca astfel să ajungă cantitatea necesară de glucoză în celule.

Atunci când organismul capătă rezistență la insulină vorbim despre diabetul zaharat de tip doi, cel non-insulino dependent.

Iaurtul îți aduce probioticele necesare

Cele mai bune alegeri în calitate de iaurturi sunt cele cu un conținut mai mare de grăsime deoarece astfel ele îți vor furniza un aport bun de proteine și vei avea senzația de sațietate mai repede și timp îndelungat.

Cel mai bine ar fi să alegi sortimentele de iaurt fără un adaos mare de zahăr. Poți eventual să îi adaugi o linguriță de miere de albine și un mix de semințe format din semințe de chia, in, mac, și eventual și psillyum.

Astfel vei obține un mic dejun consistent, sănătos și sațios.

Masa de dimineață este extrem de importantă, în felul acesta vei ține multe boli la distanță.

Năutul, lintea și fasolea

Sunt produse cu foarte puține calorii și cu grăsimi saturate, având un indice glicemic mic și foarte multe fibre, aspect ce va contribui la o digestie bună și în felul acesta va evita creșterea rapidă a zahărului în sânge.

De asemenea, orezul brun este o altă modalitate de a-ți menține sănătatea mai mult timp, și asta mai ales după ce s-a publicat un studiu în revista “Journal of Nutrition”, conform căruia orezul bun este ideal pentru a evita apariția diabetului cât și pentru a-l ține în frâu. Fiind bogat în magneziu și fibre poți consuma între 3-5 porții de orez brun pe zi.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.