Atunci când corpul tău nu poate folosi corespunzător insulina, se produce un dezechilibru care poartă numele de diabet zaharat. Această afecțiune poate fi ținută în frâu cu o alimentație corespunzătoare.

Pancreasul secretă insulină pentru a putea transporta glucoza în celule. Datorită stilului de viață agitat, a orelor de somn puține, a alimentației necorespunzătoarea, în timp, pancreasul nu mai poate secreta nivelul normal de insulină astfel încât să păstreze un nivel normal și constant de glucoză în sânge. Și așa apare diabetul zaharat.

Este una dintre afecțiunile ce se poate ține sub control foarte ușor atât timp cât reușești să menții un echilibru în toate activitățile tale.

Un măr pe zi e medicament

Atunci când ai fost depistat cu diabet zaharat, printre primele recomandări se află evitarea cantității de dulce, și implicit a fructelor din cauza faptului că au fructoză.

Însă ține cont de faptul că merele sunt printre cele mai bune alimente ce te vor ajuta să previi apariția diabetului, și asta deoarece conțin un antioxidant foarte bun pentru sănătatea ta și anume quercetina, care ajută organismul să secrete insulină într-un mod corespunzător. În felul acesta, quercetina va ăndepărta rezistența organismului la insulină și va ajuta în producerea necesară de insulină pentru ca astfel să ajungă cantitatea necesară de glucoză în celule.

Atunci când organismul capătă rezistență la insulină vorbim despre diabetul zaharat de tip doi, cel non-insulino dependent.

Iaurtul îți aduce probioticele necesare

Cele mai bune alegeri în calitate de iaurturi sunt cele cu un conținut mai mare de grăsime deoarece astfel ele îți vor furniza un aport bun de proteine și vei avea senzația de sațietate mai repede și timp îndelungat.

Cel mai bine ar fi să alegi sortimentele de iaurt fără un adaos mare de zahăr. Poți eventual să îi adaugi o linguriță de miere de albine și un mix de semințe format din semințe de chia, in, mac, și eventual și psillyum.

Astfel vei obține un mic dejun consistent, sănătos și sațios.

Masa de dimineață este extrem de importantă, în felul acesta vei ține multe boli la distanță.

Năutul, lintea și fasolea

Sunt produse cu foarte puține calorii și cu grăsimi saturate, având un indice glicemic mic și foarte multe fibre, aspect ce va contribui la o digestie bună și în felul acesta va evita creșterea rapidă a zahărului în sânge.

De asemenea, orezul brun este o altă modalitate de a-ți menține sănătatea mai mult timp, și asta mai ales după ce s-a publicat un studiu în revista “Journal of Nutrition”, conform căruia orezul bun este ideal pentru a evita apariția diabetului cât și pentru a-l ține în frâu. Fiind bogat în magneziu și fibre poți consuma între 3-5 porții de orez brun pe zi.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea diabetului? Contactati-ne acum!

 

 


Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…